Meniu principal

Mihai Tudose nu-l dă afară din guvern pe Florian Bodog

Premierul Mihai Tudose a anunţat, luni seară, la finalul CEX, că demisionează, pentru că aşa a decis partidul. El a spus că pleacă cu fruntea sus.

Premierul Mihai Tudose le-a spus, miercuri, jurnaliştilor, la Parlament, că nu îl va remania pe ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, din cauza crizei de imunoglobină. Mai mult, șeful Executivului susține că a primit asigurări din ”sistem” că a fost găsită soluţia pentru rezolvarea problemei.

„Am avut o discuţie astăzi, am cerut lămuriri, se pare că au şi găsit măsuri pentru asta – suspendarea taxei clawback pentru acea gamă”, a adăugat Mihai Tudose, citat de News.ro.
 
Întrebat dacă se va rezolva astfel problema, şeful Executivului a replicat: ”Ei aşa spun, toţi din sistem”.
 
Luni, ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a afirmat că, în noaptea de duminică spre luni, au plecat către unităţile spitaliceşti din ţară 2.200 de flacoane de Pentaglobin, care să rezolve problema urgentă a lipsei de imunoglobulină. Bodog a susţinut că problema a apărut încă de anul trecut, când ministerul era condus de Vlad Voiculescu, ”ministrul Facebook” şi i-a transms acestuia că ”pacienţii nu se tratează cu like-uri sau hashtag-uri, nu se operează cu share-uri”.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.