Meniu principal

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a evitat, pentru moment, excluderea din PSD

Mihai Chirica povestește cum sunt maziliți de Dragnea pesediștii incomozi

Așa cum a sugerat președintele PSD, Liviu Dragnea, că ar trebui să se întâmple, social-democraţii din Iaşi au avut, vineri seara, o şedinţă în care i-au cerut explicaţii liderului, Mihai Chirica, privitoare la luările de poziția ale acestuia, din ultima săptămână, vis-a-vis de OUG 13 şi protestele din ţară.

Cel puțin pentru moment, Mihai Chirica, primarul în funcție al municipiului Iași, a reușit să evite excluderea din PSD, în urma unei ședințe care a durat circa trei ore, potrivit MEDIAFAX.

Pesediștii ieșeni au decis să se trimită un memorandum la partid şi la Guvern prin care filala să-și arate susţinerea faţă de programul de Guvernare.

“A fost o şedinţă de bilanţ, după o perioadă tensionată. Nu vorbim doar de organizaţia PSD, ci de o tensiune care s-a acumulat la nivel naţional. A fost o şedinţă în care am exprimat exact care a fost poziţionarea din calitatea de preşedinte de organizaţie şi vicepreşedinte la nivel naţional, care au fost de fapt interesele adevărate ale acestei poziţionări, de ce nu am făcut acest demers, pentru a arăta ca PSD îşi păstrează demnitatea”, a declarat Mihai Chirica la finalul şedinţei.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.