Meniu principal

Joshua și Kliciko se vor duela în fața a 90.000 de spectatori, pe Wembley

La meciul dintre britanicul Anthony Joshua și ucraineanul Vladimir Kliciko, care va avea loc în aprilie, pe stadionul Wembley din Londra, vor asista circa 90.000 de spectatori. Astfel, va fi egalat recordul de audiență vechi de 80 de ani din boxul britanic, înregistrat cu ocazia meciului dintre Len Harvey și Jock McAvoy, urmărit de 90.000 de spectatori în 1939, pe arena White City, din Londra, precizează Reuters citată de AGERPRES.

Anthony Joshua (27 ani), campion olimpic ca amator la Londra, în 2012, a câștigat prin KO toate meciurile disputate ca profesionist (18). Campionul mondial al greilor în versiunea IBF, britanicul îl va înfrunta pe veteranul Vladimir Kliciko, care va împlini 41 de ani în luna martie, într-o luptă în care vor mai fi puse în joc centurile cu diamante ale versiunilor WBA și IBO.

Ucraineanul, cu 64 de victorii și 4 înfrângeri în două decenii de box profesionist, a fost neînvins timp de 11 ani, înainte a pierde titlurile mondiale în fața unui alt britanic, Tyson Fury, în 2015.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.