Meniu principal

Marius Dunca (PSD) dezinformează: Am primit clar decizia CCR, a Comisiei de la Veneția, referitor la OUG 13

Dunca nu mai vrea la Ministerul Sportului. Se pregătește prietena primăriței Firea, Gabi Szabo

Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca (PSD), a transmis, sâmbătă, mesajul partidului său referitor la protestele din ultimele săptămâni. Acesta a declarat că “nu ajută cu nimic să ne războim între noi, românii”, iar Guvernul trebuie să ducă la îndeplinire ceea ce a promis în campania electorală, informează AGERPRES.

Marius Dunca a precizat că atât CCR, cât și Comisia de la Veneția, s-ar fi pronunțat clar referitor la Ordonanța nr. 13, privind modificarea Codurilor penale în sensul dezincriminării abuzului în serviciu, ceea ce este fals. Curtea Constituțională a decis că nu există un conflict între puterile statului, însă nu a dat niciun verdict în ceea ce privește fondul, adică exact ceea ce interesa pe toată lumea: conținutul OUG 13.

“Nu ne ajută cu nimic să ne războim între noi românii, să ne arătăm care este mai puternic. Am primit clar decizia Curții Constituționale a României (CCR), a Comisiei de la Veneția, referitor la Ordonanța nr.13. Totul a fost legal. Noi ca Guvern trebuie să ducem la îndeplinire programul de guvernare, și ceea ce am promis să și facem. Am promis românilor un trai mai bun, am promis clasa de mijloc am promis relaxare fiscală, pensii mai mari,sprijinirea firmelor românești, sunt lucruri care trebuie duse la îndeplinire”, a punctat Marius Dunca la o conferință de presă.

Dunca s-a referit și la cererile protestatarilor din Piața Victoriei privind demisia premierului Sorin Grindeanu și a întregului Guvern.

“Încrederea nu o câștigăm și legile nu le facem în stradă. Sigur, nu este o situație plăcută, dar eu vă pot spune că se muncește pentru implementarea programului de guvernare care a fost votat de Parlament. Reprezintă o bază legală și vom duce la îndeplinire acest program de guvernare”, a afirmat ministrul Tineretului și Sportului.

(foto: Bancherul.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Un comentariu La Marius Dunca (PSD) dezinformează: Am primit clar decizia CCR, a Comisiei de la Veneția, referitor la OUG 13

  1. Mircea Groza spune:

    Nu albiti penali din tot spectru politic.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.