Meniu principal

Maria Adela Constantin și Andreea Grecu, bronz la Mondialele de bob și skeleton

Româncele Maria Adela Constantin și Andreea Grecu au cucerit medaliile de bronz în proba pe echipe, ca parte a unei echipe internaționale, duminică, la Mondialele de bob și skeleton de la Koenigssee (Germania), informează AGERPRES.

Germanul Alexander Gassner a concurat în proba masculină de simplu la skeleton, Maria Constantin/Andreea Grecu la bob-2 feminin, Anna Fernstaedt (Germania) a evoluat în proba feminină de simplu la skeleton, iar germanii Richard Oelsner și Marc Rademacher în proba masculină de bob-2, timpul cumulat fiind de 3 min 22 sec 69/100. În premieră, o echipă internațională a cucerit o medalie la Mondialele de bob și skeleton.

Primele două locuri ale podiumului au revenit Germaniei. Medaliații cu aur (Axel Jungk, Mariama Jamanka/Franziska Bertels, Jacqueline Loelling, Johannes Lochner/Christian Rasp) au fost cronometrați în 3 min 21 sec 84/100, iar cei cu argint (Christopher Grotheer, Stephanie Schneider/Lisa Marie Buckwitz, Tina Hermann, Nico Walther/Philipp Wobeto) în 3 min 22 sec 44/100.

O altă echipă internațională cu români în componență s-a clasat pe locul 12 (ultimul), în 3 min 26 sec 88/100. Echipa i-a cuprins pe Dorin Velicu, bobul american Brittany Reinbolt/Briauna Jones, Maria Marinela Mazilu și Dorin Alexandru Grigore/Florin Cezar Crăciun.

(foto: Romania-olimpica.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.