Meniu principal

A 11-a zi de proteste: manifestanții susțin că nu l-au văzut pe Iordache în Piața Victoriei

Pentru a 11-a seară consecutiv, peste 4.000 de oameni s-au adunat, vineri, în Piaţa Victoriei, din centrul Capitalei, pentru a protesta împotriva Guvernului Grindeanu. De asemenea, alte câteva mii de oameni au ieșit în stradă și în alte mari orașe ale țării. La Timișoara, de exemplu, au fost peste 2.000 de persoane în Piața centrală a orașului. Aceștia consideră că demisia lui Florin Iordache ca urmare a adoptării, la sugestia acestuia, a OUG 13, prin care era dezincriminat abuzul în serviciu, nu este suficientă.  

Cei mai mulţi dintre manifestanţi susţin că nu l-au văzut în piaţă pe fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, deşi acesta a declarat, vineri, la plecarea de la minister, că a fost în Piaţa Victoriei şi că mulţi dintre protestatari nu cunoşteau conţinutul actelor normative promovate de minister.

“Eu nu. Sau poate nu l-am recunoscut”, a declarat, pentru MEDIAFAX, un protestatar.

“Nu nu , nu l-am văzut. Suntem aici ca să demitem acest Guvern, să plece domnul Dragnea, să plece domnul Tăriceanu, să plece toţi penalii din Parlament, toţi care sunt condamnaţi să iasă din politică şi să ne scutească. PSD să guverneze cu oameni cinstiţi şi corecţi pentru că au fost aleşi”, a spus un alt manifestant.

“Nu. Ce să caute aici? Nu are curaj să vină. Nu l-am văzut. Sunt de la 05.00 aici şi nu l-am văzut. Cum să apară aicea? Imposibil!”, a mai declarat un protestatar.
(foto: News.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.