Meniu principal

Mama poliţistului Bogdan Gigină: Cum este ca după atât timp să vezi cum vinovaţii de moartea copilului tău se joacă cu legile

DNA, despre cazul Gigină: S-a cerut declasificarea unor documente care au legătură cu cauza

Mama poliţistului Bogdan Gigină, decedat într-un accident rutier, în timp ce se afla în coloana care îl însoţea pe fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a postat pe Facebook imagini de la nunta fiului său, însoţite de mesajul “gândiţi-vă cum ar fi ca mâine să vă treziţi fără copilul vostru… cum este ca după atâta timp să vezi cum vinovaţii de moartea lui se joacă cu legile”.

“Trăieşti o viaţă doar pentru copilul tău. Uiţi de tine. El devine Universul tău.Voi care cunoaşteţi adevărul…gândiţi-vă cum ar fi ca mâine să vă treziţi fără copilul vostru… cum este ca după atâta timp să vezi cum vinovaţii de moartea lui se joacă cu legile”, scrie Carmen Gigină.

Poliţistul Bogdan Gigină a murit în seara de 20 octombrie 2015, când, aflându-se într-un dispozitiv de însoţire a ministrului de Interne Gabriel Oprea, a fost implicat într-un accident de circulaţie. El a pierdut controlul motocicletei, în condiţiile în care ploua, şi a ajuns într-o groapă săpată pe carosabil pentru lucrări la reţeaua de gaze.

(foto: Facebook)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.