Meniu principal

Maia Morgenstern, poziție dură față de guvernanți: dispreț, indiferență și bătaie de joc

În ultima perioadă, foart mulți artiști s-au alăturat protestelor, atât în semn de solidaritate cu manifestanții, cât și pentru că le împărtășesc, acestora, revendicările. Nu mai departe de luni, actrița Maia Morgenstern a postat pe Facebook gândurile sale în legătură cu Ordonanța de Urgență nr. 13, prin care Guvernul a modificat pe furiș Codurile penale.

Maia Morgenstern spune că, precum și restul românilor acuzați de primarul Capitalei, Gabriela Firea, că nu au citit textul OUG 13, a avut parte de dispreț, indiferență și ignore din partea guvernanților. 

”Celor ce mă acuză că nu știu (sau că mă las manipulată):
Așa e. Nu am citit <<Ordonanța>> (nici aia nouă, nici aia veche). Și chiar dacă am încercat, probabil că n-am înțeles mare lucru. Dar nici nu mi-a explicat nimeni (da, am nevoie…. e o crimă???????). Mai curând o bătaie de joc. Am avut parte de dispreț. Și indiferență. Și „ignore”…. și un fel de <<așa e, că zic io>>.
M-ai înșelat
Celor care mă acuză de lipsă de recunoștință (<<V-a dat salarii… etc>>):
E ca în căsnicie. Te-am prins că mă înșeli. <<Ce țipi, dragă, atâta? Că ți-am luat și ție parfum! Nu mai urla, că te-am dus în concediu la Halkidiki!>> Dar m-ai înșelat. Și divorțez. Mă despart.
M-ai înșelat
<<Nu e bine, mamă!>> – îmi spun oameni ce mă iubesc și pe care îi respect la rândul meu. <<O să vezi tu….>>
Probabil că parfum nu mai văd eu, dar voi respira aer curat”, a scris Maia Morgenstern.

(foto: Bzi.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.