Meniu principal

MAI reacționează imediat, după ce Firea a anunțat că i s-a plâns lui Carmen Dan

Firea și Dan, călare pe Balena Albastră

Ministerul Afacerilor Interne, condus de colega de partid a Gabrielei Firea, Carmen Dan, a anunţat, sâmbătă seară, că vor fi făcute verificări în legătură cu modul în care structurile din subordine şi-au îndeplinit atribuţiile în cazul incidentelor din Piaţa Victoriei, unde mai multe persoane au protestat faţă de iniţiativa municipalităţii de a amenaja un târg de sărbători. 

De altfel, Gabriela Firea a spus, la Antena 3, că a discutat cu ministrul de Interne, Carmen Dan, despre incidentele din faţa Guvernului.

„În urma analizării incidentelor care au avut loc în Piaţa Victoriei au rezultat următoarele concluzii: o autoritate publică, respectiv Primăria Capitalei, a fost împiedicată să desfăşoare o activitate autorizată, mai multe persoane au intervenit asupra unor bunuri care nu le aparţineau riscând deteriorarea acestora, iar o persoană a suferit vătămări corporale. În consecinţă, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan a dispus verificări cu privire la modul în care structurile subordonate MAI şi-au îndeplinit atribuţiile ce le revin, conform legii”, anunţă Ministerul Afacerilor interne.

Gabriela Firea a spus că în urma incidentelor care au avut loc în timpul protestelor din Piaţa Victoriei vor fi depuse plângeri penale împotriva celor care au distrus bunuri, dar şi împotriva celor care nu şi-au făcut datoria.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.