Meniu principal

UPDATE: Românca prinsă în hotelul dărâmat de avalanșa din Italia și copiii săi, salvați

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis un comunicat de presă în care a precizat că, potrivit informațiilor oficiale furnizate de autoritățile italiene, două persoane de cetățenie română, o femeie și un minor (fiul său, Gianfilippo), date dispărute în urma avalanșei care a lovit un hotel din localitatea Farindola, au fost găsite în viață. Ulterior, și fetița româncei (Ludovica) a fost descoperită, de asemenea teafără și nevătămată.

Primii găsiți au fost femeia și fiul său. Cei doi au fost transportați imediat la spitalul din Pescara, fiind în afara oricărui pericol. Ambasada României la Roma menține în permanență legătura cu reprezentanții unității medicale, în vederea monitorizării acestora, arată MAE.

Totodată, reprezentanții misiunii diplomatice române sunt în legătură atât cu familia cetățenilor români, acordând sprijinul necesar, cât și cu autoritățile italiene competente care continuă operațiunea de căutare a unor potențiali salvatori. Acțiune salvatorilor a dat roade, în cursul după-amiezii de vineri fiind găsit, în viață, și fiul româncei.

(foto: Foxnews.com)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.