Meniu principal

Madonna, în fruntea femeilor care vor protesta după învestirea lui Trump

Madonna a pus ochii pe o clădire istorică din secolul al XIX-lea pentru a se muta la Lisabona

În data de 21 ianuarie, la o zi după învestirea lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA, la Washington va avea loc un marș al femeilor împotriva acestuia. Printre starurile care și-au anunțat deja prezența la marș se regăsesc Madonna, Amy Schumer, Frances McDormand, Zendaya şi Scarlett Johansson.

În afară de Madonna, actriţa din “Betty cea urâtă”, America Ferrera, care a sprijinit-o pe candidata democrată Hillary Clinton în cursa prezidenţială, a anunțat că va ajuta la organizarea protestului. 

“De la alegeri, atât de mulţi se tem că vocile lor nu vor mai fi auzite”, a spus America Ferrara.

Pe de altă parte, Scarlett Johansson, care a criticat viitoarea administraţie americană pentru “atacul” împotriva drepturilor femeilor, a declarat că va lua parte la marş parte pentru a-şi face vocea auzită şi pentru a “sta în picioare pentru ceea ce cred”.

Organizatorii spun că se aşteaptă ca mai mult de 100,000 de persoane să ia parte la marşul din 21 ianuarie. Chelsea Handler va conduce un marş asemănător în Park City, Utah, unul dintre cele peste 150 de marşuri de solidaritate planificate pe întregul Americii şi în lume, sâmbăta viitoare.

(foto: Billboard.com)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.