Meniu principal

Lui Liviu Dragnea nu i-a picat bine comportamentul grobian al colegului Nicolae Bacalbașa

Dragnea, prins din nou cu minciuna: uite poligonul, nu e poligonul

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că atitudinea deputatului social-democrat Nicolae Bacalbaşa va fi discutată în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional de miercuri. Mai mult, șidrul social-democraților a afirmat că astfel de ieşiri obscene nu-și au locul în Parlament, unde parlamentarii „nu sunt pe persoană fizică”.

„Da, (n.r. – se va discuta în CExN), nu este prima dată, l-am rugat personal, este un om pe care îl respect pentru tot ceea ce a făcut şi pentru ceea ce face, dar l-am rugat personal să nu mai aibă astfel de ieşiri, pentru că acolo nu suntem pe persoană fizică. Am primit foarte multe telefoane de la colegi din ţară, nu numai membrii de partid, ci şi oameni care ne susţin şi nu e în regulă. De ce trebuie să dăm noi tot felul de astfel de ocazii? Când am făcut listele, am făcut listele unui partid care a câştigat alegerile cu un scor foarte mare, beneficiind de încrederea tuturor. Nu am câştigat alegerile pe astfel de manifestări şi pe baza unuia sau altuia, ci ca partid, şi o să discutăm şi subiectul ăsta”, a afirmat Liviu Dragnea.

Deputatul PSD, Nicolae Bacalbaşa, a lansat marţi, în cadrul dezbaterilor din plenul comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului pe tema comisiei de anchetă a prezidenţialelor din 2009, un atac dur la adresa opoziţiei, el spunând despre o colegă parlamentar căruia nu i-a rostit numele că face fractură „dacă mai dă cu labele și nu mai poate vota”, afirmaţia sa fiind urmată de gesturi obscene. Liderului liberalilor, Raluca Turcan, i-a pronunțat greșit numele, batjocoritor.

După manifestarea grobiană a lui Nicolae Bacalbașa, în semn de protest faţă de jignirile proliferate de acesta, parlamentarii USR au părăsit şedinţa de plen, solicitând conducerii Camerei sancționarea sa.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.