Meniu principal

Liviu Pop dă din nou cu bâta-n baltă: La mulţi ani tuturor românilor educaţi!

Liviu Pop dă din nou cu bâta-n baltă: La mulţi ani tuturor românilor educaţi!

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, care a participat, vineri, la ceremoniile organizate de Ziua Naţională la Alba Iulia, le-a transmis “La mulţi ani tuturor românilor educaţi”. Pesedistul a mai spus că e mândru că este român, “chiar dacă unii care au uitat de această ţară încearcă să ne spună că nu mai avem o Românie puternică”.

“Mă bucur în primul rând că am ajuns la Alba Iulia. La mulţi ani tuturor românilor, indiferent unde se află ei astăzi! La mulţi ani tuturor românilor educaţi! Dumnezeu să ne ajute ca anul viitor la 100 de ani să fim mai buni şi mai înţelepţi”, a spus Liviu Pop, citat de News.ro, la ceremoniile de la Alba Iulia.

Întrebat cum ar trebui să sărbătorim în 2018 anul Centenar, Liviu Pop a răspuns că românii ar trebui să sărbătorească cu mult optimism, cu încredere, cu credinţă în Dumnezeu astfel încât să arate România după 100 de ani este o Românie puternică.

“Cu mult optimism, cu încredere, cu credinţă în Dumnezeu şi în felul acesta reuşim împreună să arătăm întregii lumi că România după 100 de ani este o Românie puternică. Eu sunt mândru că sunt român, chiar dacă unii care au uitat de această ţară încearcă să ne spună că nu mai avem o Românie puternică. Suntem o Românie puternică şi putem dovedi şi în anul Centenarului că suntem şi mai puternici”, a mai spus Pop.

(foto: News.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.