Meniu principal

Liviu: Am greşit cu Sorin, nu am vrut să greşesc şi cu Mihai

Liviu: Am greşit cu Sorin, nu am vrut să greşesc şi cu Mihai

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, marţi, la Parlament, că anumite instituţii care vor să confişte Guvernul au reuşit acest lucru cu Sorin Grindeanu, dar el nu a vrut să mai repete greşeala şi cu Mihai Tudose.

”Sunt instituţii, poate şi persoane, care vor să confişte acest Guvern. Au reuşit cât de cât cu Sorin (Grindeanu – n. r.) şi poate am greşit şi eu, că poate şi eu m-am lăsat manipulat. Nu am vrut să mai greşesc şi cu Mihai (Tudose – n. r.). E Guvernul nostru. Nişte alegeri trebuie respectate, este Guvernul celor care au câştigat alegerile, care pune în practică un program bun”, a susţinut Liviu Dragnea.

El a spus că a înţeles care a fost factorul declanşator al crizei din PSD şi motivul pentru care Mihai Tudose a cerut demisiile miniştrilor cu probleme penale Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, dar a adăugat că nu vrea să vorbească despre acest subiect acum.

Liderul PSD a mai susţinut că susţinătorii partidului ”încep să accepte şi să suporte din ce în ce mai greu faptul că este pentru prima dată când un Guvern nu prea se doreşte să fie lăsat să guverneze, cu toate că are rezultate foarte bune”.
 
”Relaţia cu Tudose e bună, diin partea mea. Am văzut că şi din partea lui e, ca atunci când am format Guvernul şi ca înainte de a forma Guvernul”, a mai spus Dragnea.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.