Meniu principal

Liviu Dragnea, trup și suflet alături de prietenul său, Darius Vâlcov

Liviu Dragnea: Darius Vâlcov este un om de o valoare rară

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, vineri, prima reacţie legată de condamnarea lui Darius Vâlcov la opt ani de închisoare cu executare pentru mai multe infracțiuni, printre care și cea de luare de mită. Liderul PSD a spus că milioane de români au avut creşteri salariale şi pensii mai mari, anul trecut, datorită unui program de guvernare la care Darius Vâlcov a avut o contribuţie determinantă.

“Trebuie omorât azi, acum, împuşcat”, a răspuns ironic Liviu Dragnea, înaintea şedinţei Birourilor permanente reunite din Senat.

El a susţinut că milioane de români au avut creşteri salariale şi pensii mai mari, anul trecut, datorită unui program de guvernare la care Darius Vâlcov a avut o contribuţie determinantă.

“Nu, nu îi dau sfat domnului Vâlcov. E o condamnare în primă instanţă, nu sunt jurist, nu sunt avocat. Îmi este foarte greu să comentez o astfel de decizie. În schimb, am o părere de rău, dar, mă rog, până la decizia definitvă mai este. Sunt milioane de români, totuşi, care în 2017 au avut şi vor avea în continuare salarii mai mari, pensii mai mari. România a avut o creştere economică record datorită unui program de guvernare la care Darius Vâlcov a avut o contribuţie determinantă şi îmi pare rău că se întâmplă asta. Guvernul va decide dacă el rămâne sau nu rămâne acolo. Nu am propus pe nimeni în aparatul Guvernului, nici nu o să propun să plece cineva”, a declarat Liviu Dragnea. 

Liderul PSD a spus că nu poate aprecia dacă este nedreaptă decizia instanţei în cazul lui Darius Vâlcov, pentru nu ştie dosarul. 

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.