Meniu principal

Liviu Dragnea: Sunt doi-trei infiltraţi în PSD; îi păstrăm pentru sămânţă.

Dragnea, despre ferma fiului său: Habar n-am dacă au percheziţionat şi porcii

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi, că are o relaţie foarte bună cu premierul Sorin Grindeanu, în ciuda acuzaţiilor din spaţiul public şi a unor declaraţii făcute de “infiltraţi” în partid. Cel mai probabil, Dragnea s-a referit la primarul Iașului, Mihai Chirica.

“Este foarte bună (n.r. – relația cu Sorin Grindeanu). Vorbim în fiecare zi. Mai avem puţin şi ne întâlnim chiar în fiecare zi. Am discutat cu premierul astăzi (n.r. – marţi), că văd şi eu la televizor şi nu suntem copii şi înţelegem, şi cu marea ruptură din PSD, care nu există, şi cu marea ruptură dintre mine şi Guvern. Am ajuns la concluzia că de două, trei ori pe săptămână trebuie să ieşim public, să ne vadă lumea, împreună, că nu mai ştiu ce să spunem aici”, a spus Dragnea.

El a afirmat că se încearcă inducerea ideii că există o problemă în partid, însă acest lucru este fals şi “nu există această ruptură”.  Întrebat dacă există “infiltraţi” în partid, aşa cum acuza în urmă cu puţină vreme, Dragnea a confirmat, spunând, ironic, că i-a observat din “surse deschise”.

“Am făcut o analiză din surse deschise, aşa cum o instituţie pe care o iubim cu toţii foloseşte această expresie. Din surse deschise. Analizăm ce au spus unii şi alţii de-a lungul ultimelor luni. Îi vedeţi la televizor, doi-trei (n.r. – infiltrații). Îi păstrăm pentru sămânţă”, a spus Liviu Dragnea.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.