Meniu principal

Liviu Dragnea, înainte cu tupeu: stat paralel și poliție politică

Liviu Dragnea a recunoscut că se uita la ”Suleiman Magnificul”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a folosit din plin ”mingea” ridicată la fileu de Antena 3, declarând, luni, că trebuie făcută o anchetă serioasă în urma acuzaţiilor aduse Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) într-o emisiune televizztă.

Dragnea afirmă că, dacă înregistrărite prezentate în spaţiul public se dovedesc adevărate, ”avem elemente de poliţie politică în România”.

”Cel mai important lucru este că Inspectia Judiciară s-a autosesizat. Eu cred că trebuie făcută o anchetă rapid pentru a vedea dacă înregistrăzile sunt adevărate, şi par adevărate, şi trebuie luate măsuri rapid pentru că astfel de practici să nu se mai întâmple în România”, a spus lideru PSD, la intrarea în sediul partidului.

Acesta a afirmat că, dacă trebuie stabilit dacă înregistrările sunt adevărate.

”Dacă se dovedesc a fi adevărate avem elemente de poliţie politică în România, părerea mea, şi Inspecţia Judiciară nu cred că poate fi vorba doar despre abateri disciplinare”, a mai spus Dragnea, afirmând că există ”elemente penale foarte serioase”.

Acesta a mai spus că nu o cunoaşte pe Mihaiela Iorga, dar că ”se pare că are o oarecare credibilitate”.

”Acolo s-a vorbit despre ameninţări din partea unei doamne de la Inspectia Judiciară care a pronunţat un cuvânt, şi anume nu te pune cu sistemul. Noi am adoptat si o rezoluţie in legătură cu statul paralel, încep sa apară tot mai multe dovezi în sprijinul spuselor si noastre în ceea ce priveşte acest sistem”, a mai spus liderul PSD.

Întrebat care este premierul căruia ar fi trebuit să i se fabrice dosar, Dragnea a spus că are o bănuială, dar că nu este Mihai Tudose.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.