Meniu principal

Liviu Dragnea explică de ce poliția din Bistrița a amendat un cetățean care a criticat PSD-ul pe Facebook

Dragnea, prins din nou cu minciuna: uite poligonul, nu e poligonul

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Bistrița, că aceia care le cer politicienilor să aibă un comportament civilizat ar trebui să procedeze la fel. În opinia liderului social-democrat, acest lucru ar fi benefic pentru “sănătatea întregii societăți și în special pentru tineri”, informează AGERPRES.

Poziția vociferată de Liviu Dragnea a fost, de fapt, un răspuns o întrebare în legătură cu amenda primită de un bistrițean pentru că a adresat injurii PSD într-o mesaj postat pe Facebook. Sancțiunea a fost aplicată de oamenii legii în urma unei plângeri depuse de deputatul social-democrat Daniel Suciu.

“Nu am spus și nu o să spun niciunui coleg, niciodată, să facă plângere unui comentator pe Facebook, dar vreau să vă spun ceva: eu, în principiu, nu susțin limbajul violent, obscen, injurios și cu foarte multe răutăți. (…) Cred că și de cealaltă parte ar trebui să fie același tip de comportament. Eu nu spun că Daniel a făcut bine sau a făcut rău, dar, dacă nouă ni se cere să avem un comportament civilizat, ceea ce este firesc, adică nu o facem din obligație, cred că ar fi bine ca și cei care ne cer nouă acest lucru și care au foarte multe pretenții să procedeze la fel, pentru că este bine pentru sănătatea întregii societăți și, în special, este foarte bine pentru tineri, ca să nu-și dezvolte personalitatea într-un mediu caracterizat de ură, de violență, de răutate, de manipulare și de minciună”, a afirmat Dragnea.

Un cetățean din Bistrița stabilit în Anglia a fost amendat de Poliția municipiului Bistrița cu 200 lei în urma unei postăridin data de 12 martie. În procesul verbal s-a specificat faptul că bistrițeanul “a postat pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj public prin care a adresat expresii și cuvinte jignitoare la adresa mai multor persoane din cadrul formațiunii politice PSD Bistrița-Năsăud”.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.