Meniu principal

Liam Neeson a vizitat un restaurant care a anunţat că îi oferă sandvişuri ”pe viaţă”

Liam Neeson a vizitat un restaurant care a anunţat că îi oferă sandvişuri ”pe viaţă”

Actorul Liam Neeson a făcut o vizită surpriză într-un restaurant din oraşul canadian Vancouver care a anunţat că îi oferă starului hollywoodian posibilitatea de a mânca oricând sandvişuri în acest stabiliment fără să plătească, în cadrul ”unei oferte pe viaţă”, informează BBC.

Angajaţii restaurantului Big Star Sandwich Company din Vancouver au lansat această ofertă inedită după ce au aflat că starul de cinema filmează câteva scene în apropiere, la foarte mică distanţă de ei, pentru următorul lungmetraj în care a fost distribuit.

Ei au dezvăluit presei locale că au fost luaţi prin surprindere atunci când Liam Neeson s-a prezentat în restaurant pentru a colecta ”premiul”.

Actorul a folosit o replică din unul dintre cele mai cunoscute filme ale sale, ”Taken”, pentru a-şi ridica sandvişurile gratuite.

Potrivit TMZ.com, Liam Neeson, utilizând celebra sa voce puternică şi intimidantă, a spus: ”Unde e sandvişul meu gratuit?”. 

Actorul s-a limitat la acea replică şi nu a adaptat, din fericire, o altă frază celebră din repertoriul său, ”Te voi găsi şi te voi mânca”, au dezvăluit, amuzaţi, angajaţii restaurantului Big Star Sandwich Company.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.