Meniu principal

Lia Olguța Vasilescu, audiată la Parchetul general. Ar fi vizat un contract derulat de TelDrum la Craiova

Olguța Vasilescu vrea să le scoată mai repede la pensiile pe mamele cu cel puțin tre copii

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguţa Vasilescu, este audiată, luni, la Parchetul General, aceasta ajungând la sediul instituţiei însoţită de avocatul ei, informează News.ro.

Olguţa Vasilescu a ajuns luni la Parchetul General după ora 11.30, fiind însoţită de avocatul ei. Ministrul nu a dorit să dea declaraţii, spunând că va vorbi după audieri.

”Neregulile constate de OLAF (Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă) la contractul atribuit de Primăria Craiovei condusă de Olguța Vasilescu firmei lui Liviu Dragnea, TelDrum, sunt cercetate acum de Parchetul General. Contractul a fost acordat pentru fluidizarea traficului în zona metropolitană Craiova și a inclus reabilitarea străzilor Râului, Bariera Vâlcii și Caracal. Craiovenii au achitat, din banii lor, fără să știe, suma de 2 milioane de euro penalități către Uniunea Europeană, iar banii nu mai pot fi recuperați pentru că TelDrum a intrat în insolvență. Însă ancheta continuă. Parchetul General anchetează astăzi modul în care TelDrum a lucrat fără autorizație de construcție, sub ocrotirea Olguței Vasilescu”, susține deputatul USR, Adrian Prisnel.

Vom reveni cu amănunte!

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.