Meniu principal

Laurențiu Reghecampf, înlocuit de Nicolae Dică pe banca FCSB

Reghecampf a câştigat Cupa Ligii Emiratelor Arabe Unite cu Al Wahda

Laurențiu Reghecampf și-a reziliat, luni, contractul cu FCSB, scadent în vara anului 2018, în cadrul unei întâlniri cu finanțatorul Gigi Becali, el precizând că speră ca înlocuitorul său la conducerea echipei, Nicolae Dică, să reprezintă o soluție bună și în sezonul viitor să câștige titlul, informează AGERPRES.

“Era important să vorbesc cu patronul (n.r. – Gigi Becali). Eu am zis că nu iau nicio decizie până nu vorbesc cu dânsul. Ne-am înțeles, ne-am pus de acord, totul este foarte bine. Mă bucur pentru încrederea pe care mi-a acordat-o. Am avut un an și jumătate de muncă foarte intensă la Steaua. Speram ca această muncă să se încununeze cu un titlu. Eu sper ca Nicolae Dică să fie o soluție foarte bună pentru a mă înlocui. Este un stelist 100%, un antrenor care a pornit de jos și a avut rezultate. A fost și secund la Steaua, deci cunoaște sistemul, cunoaște ceea ce se cere aici. M-aș bucura foarte mult ca Dică să reușească să câștige campionatul anul viitor”, a spus Reghecampf la finalul întâlnirii cu Becali.

Tehnicianul în vârstă de 41 de ani a menționat că are oferte de la mai multe cluburi, toate din țările arabe, iar săptămâna viitoare va lua o decizie.

“Deocamdată nu m-am hotărât exact unde am să merg. Am două trei oferte clare. Adică 100%. De aceea am așteptat să se termine campionatul și să vorbesc cu patronul. I-am cerut și lui părerea, pentru că el rămâne un om foarte apropiat pentru mine. De săptămâna viitoare am să mă întâlnesc cu anumiți oameni și voi lua cea mai bună decizie pentru mine. Toate ofertele sunt din zona arabă”, a afirmat el.

Gigi Becali, a anunțat, luni, că noul antrenor al echipei va fi Nicolae Dică. Acesta din urmă va avea un antrenor principal lângă el pe bancă deoarece nu deține încă licența Pro.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.