Meniu principal

Laura Codruța Kovesi: Îmi voi face treaba până în ultima zi

Laura Codruţa Kovesi, turist la cetatea Devei

Șefa DNA, Laura Corduța Kovesi, a participat, marţi seară, la dezbaterea “Legile justiţiei. Statul de drept în pericol”, organizată de Grupul pentru Dialog Social şi Revista 22, la care au luat parte, între  alţii, liderul PNL, Ludovic Orban, Gabriel Liiceanu, magistraţii Bogdan Mateescu şi Andreea Chiş de la CSM. Andreea Chiş şi Bogdan Mateescu.

“Din punctul meu de vedere, există un singur plan, cel putin în privinţa DNA – să ne facem treaba. Până în ultima zi, acest lucru o să îl fac si eu. Până în ultima zi de mandat sau până în ziua în care se cere revocarea sau ce se mai poate cere. Nu am niciun fel de emoţie cu privire la acest lucru”, a declarat procurorul şef al DNA, citată de News.ro.

Kovesi a mai spus că adoptarea modificărilor asupra legilor justiţiei va avea efecte şi consecinte grave, mai ales în ceea ce priveşte independenţa justiţiei.

“Indiferent de ce se întâmplă în spaţiul public, indiferent de câtă presiune a fost sau va fi, noi, cei din DNA, o să ne facem treaba. Că ne facem bine, repede, asta nu ştiu, o să tragem concluziile la sfârşitul anului. Cert este că o să continuăm să ne spunem punctul de vedere pe acele modificări care ne vor afecta activitatea şi până în ultima zi a mandatului eu o să îmi fac treaba şi la fel şi colegii mei”, a mai spus Kovesi.

Ți-a plăcut articolul?

Un comentariu La Laura Codruța Kovesi: Îmi voi face treaba până în ultima zi

  1. vivi spune:

    Felicitari stimata doamna !

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.