Meniu principal

Fosta jurnalistă Laura Chiriac: din perdantă la Sectorul 1, câștigătoare la ANAF

Deși intrase într-un con de umbră după ce a eșuat lamentabil în cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 1, din partea ALDE, Laura Chiriac, fostă jurnalistă, a reușit să-și asigure, totuși, un post la guvernare. Mai nou, aceasta este noul consilier pe probleme de comunicare al șefului ANAF, Bogdan Nicolae Stan.

Laura Chiriac s-a înscris în ALDE acum aproape doi ani, ocupându-se de politicile sociale ale partidului, precum și de relațiile internaționale. După eșecul de la alegerile locale de anul trecut, aceasta a renunțat la toate funcțiile ocupate în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, 

În timpul campaniei electorale pentru alegerile din 5 iunie 2016, CANCAN.ro, a făcut dezvăluiri incendiare despre Laura Chiriac, surprinzând-o în timp ce se săruta cu Sergiu Diacomatu, fost vicepreşedinte la ANRP (Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor).

În urma scandalului, nu numai că Laura Chiriac a pierdut alegerile la Sectorul 1 al Captalei, dar a și divorțat la notar de soțul său de 13 ani, Octavian Basoc, producător general la postul de televiziune Antena 3.

(foto: Romanialibera.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.