Meniu principal

Larisa Iordache s-a retras de la concursul de Cupă Mondială de la Stuttgart

Gimnastică: Larisa Iordache, a doua operație la piciorul accidentat înainte de Mondiale

Gimnasta Larisa Iordache s-a retras, din cauza unei accidentări, din concursul de Cupă Mondială la gimnastică artistică de la Stuttgart, programat luna viitoare, a anunțat, marți, Federația Internațională de Gimnastică. Se pare că gimnasta româncă va trebui să facă o pauză de 14 zile.

Larisa Iordache, care a ratat o mare parte a sezonului în 2016, inclusiv Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza accidentărilor, confirmase inițial participarea pentru 18-19 martie la EnBW DTB-Pokal, unde românca a câștigat titlul în 2014. Concursul de la Stuttgart trebuia să fie un ultim test la nivel înalt înaintea Campionatelor Europene de la Cluj-Napoca, din luna aprilie.

Și Claudia Fragapane (Marea Britanie) s-a retras din concurs, ea urmând să fie înlocuită cu compatrioata sa Alice Kinsella.

Etapa de Cupă Mondială de la Stuttgart va fi a doua din cele trei concursul de individual compus ale circuitului, după Cupa Americii, programată pe 4 martie, la Newark, și înaintea celei de la Londra, din 8 aprilie.

Câștigătorii se vor alege cu burse de 12.000 de franci elvețieni și cu 60 de puncte în clasamentul Cupei Mondiale.

(foto: Sportsudest.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.