Meniu principal

Lady Gaga a intrat în istoria Super Bowl-ului

Americanca Lady Gaga a plonjat, duminică seară, de pe acoperişul stadionului NRG, din Houston, intrând, astfel, în istoria galelor Super Bowl cu un recital spectaculos (dar moderat, potrivit standardelor sale), ce a inclus şi un show aerian oferit de câteva sute de drone, informează BBC, citat de News.ro.

Vedeta americană şi-a schimbat ţinuta de scenă doar de două ori şi a preferat să lase muzica să vorbească în locul modei în acest recital de 12 minute ce a inclus multe piese de succes din repertoriul ei.

Lady Gaga a deschis show-ul pe care l-a ţinut în pauza finalei campionatului de fotbal american cu imnul pentru drepturi civile ”This Land Is Your Land”, de Woody Guthrie. Alegerea ei a fost considerată o ironie la adresa administraţiei Trump. Vedeta americană a continuat spectacilul cu single-ul ”Born This Way” – un veritabil imn care militează pentru acceptare şi pentru includere.

Lady Gaga s-a prezentat publicului de la o înălţime de 79 de metri, suspendată de o coardă de siguranţă de acoperişul stadionului din Houston, în timp ce pe deasupra ei zburau un număr uriaş de drone, care luminau spectaculos cerul nocturn. Apoi, luminile albe s-au transformat în lumini colorate, în culorile drapelului american, pe acordurile imnului pentru drepturi civile ”This Land Is Your Land”.

”O singură naţiune sub Dumnezeu, indivizibilă, cu libertate şi dreptate pentru toţi”, a spus cântăreaţa la microfon, înainte de a plonja spectaculos de pe acoperiş, pentru a ateriza pe o structură înaltă de pe scenă, ce avea forma unei torţe. 

Pe scenă, Lady Gaga s-a lansat apoi într-un recital compus din multe dintre piesele sale de succes, precum ”Poker Face”, ”Just Dance” şi ”Telephone”, însoţită de un grup numeros de dansatori.

(foto: Facebook)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.