Meniu principal

La FCSB continuă experimentele: Florin Coman, vârf de atac cu Lugano

Becali, după calificarea FCSB în play-off: Mi-am asigurat 12 milioane de euro

Finanaţatorul FCSB, Gigi Becali, continuă să facă publică echipa pe care Nicoale Dică o va folosi la următoarea partidă, spre dezamăgirea antrenorului. Becali a spus, joi, că în partida cu FC Lugano vârf de atac va fi Florin Coman.

“Dică a făcut echipa în funcţie de meciul cu FC Botoşani. E adevărat că sunt bani la mijloc, dar banii ăia trebuie să-i ia orice jucător. Pentru că de aia sunt jucători la Steaua şi am dat milioane, de aia am dat trei milioane pe Florinel Coman ca să joace azi şi atacant. Ce nu poate să joace? Nu joacă nici Gnohere, nici Man, nici Pintilii, le face o protecţie, îi protejăm pentru meciul cu Botoşani. O să joace ăla, Nedelcu, cu Ovidiu Popescu, De Amorim, Golofca, Tănase al doilea vârf. Tănase a zis că pentru el nu contează, el joacă din trei în trei zile, nu e nicio problemă pentru el. Man va intra o repriză. Tănase a zis că el joacă din din trei în trei zile fără probleme. Bine, tată, dacă tu joci din trei în trei zile fără probleme, bravo! Eu l-aş pune pe Vlad în poartă, dar asta stabileşte Dică. Dar n-am întrebat de portar, că nu mă interesează”, a declarat Becali, la Pro X.

Meciul dintre FCSB şi Lugano se va disputa joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, în ultima etapă a Grupei G a Ligii Europa. Antrenorul Nicolae Dică ar putea folosi următoarea formaţie: Vlad – Enache, Larie, Bălaşa, Morais – Ov. Popescu, Nedelcu – Golofca, Tănase, De Amorim – Coman.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.