Meniu principal

Luptătorul de kickboxing Răzvan Ţîru a decedat într-un accident rutier

Răzvan Ţîru, luptător de kickboxing de perspectivă, a decedat, duminică seara, la vârsta de 20 de ani, într-un accident rutier. Anunţul a fost făcut de Alin Huiu, managerul media al Academiei Superkombat, pe pagina personală de Facebook.

Sportivul era antrenat de Leonard Doroftei, fost campion mondial la box, şi făcea partea din Academia Superkombat, de kickboxing, de doar opt luni. Era considerat, aşa cum este descris în mesajul postat de Alin Huiu, unul dintre cei mai promiţători luptători din sportul de contact românesc. Ţîru s-a aflat pe locul 5 în topul celor mai spectaculoase KO-uri din Superkombat în 2016, după ce l-a pus la podea, cu o lovitură de pumn în zona ficatului, pe luptătorul grec Giannis Marinos.

“Anunţăm cu regret pierderea unuia dintre cei mai promiţători luptători din sportul de contact românesc, Răzvan Ţîru, sportiv care de 8 luni făcea parte din Academia Superkombat. În numele celor apropiaţi, va rugăm să respectaţi dreptul la intimitate. Rămas bun, campionule! Nu te vom uita!”, a scris Alin Huiu pe pagina de Facebook.

(foto: Digi24.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.