Meniu principal

Jurnalistul elveţian care l-a prins pe Dragnea cu ”bullshit-ul” în gură a publicat înregistrarea completă

Dragnea, prins din nou cu minciuna: uite poligonul, nu e poligonul

Jurnalistul elveţian Urs Bruderer, care a realizat înainte de alegerile parlamentare un interviu cu liderul PSD, Liviu Dragnea, în care acesta spune că nu doreşte să vorbească despre un “bullshit” (”rahat”) precum corupţia, a publicat pe Facebook varianta needitată a afirmaţiei, care demonstrează veridicitatea informației. Discuţia a avut loc în data de 22 noiembrie, la sediul PSD Bucureşti.

“Colegii români îmi spun că liderul PSD Liviu Dragnea ar fi insinuat public că Radioul Public Elveţian produce ştiri false. Să presupunem că are probleme în a-şi aminti propriile cuvinte. Aici este un citat complet needitat a ceea ce a spus la finalul discuţiei noastre despre PSD, corupţie şi viitorul României”, scrie Urs Bruderer, pe Facebook.

Iată afirmațiile lui Liviu Dragnea, din interviul dat pentru SRT (Televiziunea și Radioul Elvețian): “Nu-mi place acest tip de dezbatere politică. Vreau să discut despre problemă, despre viitorul României, nu despre acest tip de poveste de bullshit, Rusia, corupţia, nu ştiu, multe lucruri. Pentru că nu putem folosi şansele României dacă avem acest tip de dezbatere”, spune Dragnea, în clipul needitat.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat, joi, veridicitatea înregistrării difuzate de presa din Elveţia, spunând că el nu a folosit acea “succesiune de cuvinte” şi nu a spus acele cuvinte, indicând că înregistrarea a fost modificată şi editată.

“Nu, nu discut asta. Eu nu am spus aşa ceva. Nu ştiu ce au făcut, ce au montat, eu nu pot să spun aşa ceva. Eu nici măcar nu eram singur eu cu acei reporteri”, a spus Dragnea.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.