Meniu principal

Juriul Selecției Naționale Eurovision: Luminița Anghel și Paula Seling, printre membri

Cei care vor alege semifinaliștii și finaliștii competiției muzicale a Selecției Naționale a Eurovision sunt Luminița Anghel, Ovi Jacobsen, Adrian Romcescu, Paula Seling și Andrei Tudor, a anunțat TVR. Publicul va avea, însă, ultimul cuvânt, în finală, cu privire la numele celui care ne va reprezenta la competiția de la Kiev (Ucraina).

De vineri până duminică, juriul va audia concurenții înscriși în preselecție. Vedete autohtone, precum Lora, Mihai Trăistariu, Florin Chilian, Maxim, Ianna Novac, Tavi Colen și Emma, Tudor Turcu, Nora Deneș, Cristina Vasiu, Teodora Dinu sau Ramona Nerra, dar și compozitori străini — suedezi, britanici și americani — speră să reprezinte România la concursul de la Kiev, din luna mai.

Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, audițiile se vor desfășura în Studioul 3 al TVR, iar înregistrările vor fi difuzate într-o serie de emisiuni la televiziunea publică. Acestea încep pe 5 februarie și vor fi difuzate zilnic, până pe 11 februarie, la TVR 2, TVR HD, TVR Moldova și TVR Internațional, de la ora 20.00, informează AGERPRES.

Pe 12 februarie, la TVR 2, în cadrul unui show live, juriul va dezvălui numele celor 15 semifinaliști ai Selecției Naționale 2017. Emisiunea va fi transmisă în direct, de la ora 20.00, și pe TVR HD, TVR Moldova și TVR Internațional.

Semifinala Selecției va avea loc pe 26 februarie, iar finala – pe 5 martie. Câștigătorul Selecției Naționale va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.