Meniu principal

Judecătorul Cristi Danileț îi cere Danei Gîrbovan să-și dezvăluie propria impostură

Judecătorul Cristi Danileț îi cere Danei Gîrbovan să-și dezvăluie propria impostură

Judecătorul Cristi Danileț i-a solicitat, sâmbătă, președintelui Uniunii Naționale a Judecătorilor din România, Dana Gîrbovan, să facă publice numărul și lista cu membrii UNJR “care pretinde că sunt judecători, precum și data ultimei adunări generale pe care a ținut-o și prin care a fost mandatată să meargă la Parlament în numele acestor membri”.

“Am văzut intenția doamnei Gîrbovan că nu știu ce protocoale să fie făcute publice. Eu sunt judecător de penal și în numele și pentru mine nu a fost încheiat niciun protocol. Pot să asigur de asta pe oricine. Dar dacă tot suntem la capitolul dezvăluirea informațiilor secrete: îi cer doamnei Gîrbovan să dezvăluie public numărul și lista cu membrii UNJR care pretinde că sunt judecători, precum și data ultimei adunări generale pe care a ținut-o și prin care a fost mandatată să meargă la Parlament în numele acestor membri. S-ar putea ca publicul să aibă o mare surpriză! Eu spun că azi această asociație nu are mai mult de trei membri activi și că niciunul nu a mandatat-o pe doamna Gîrbovan să consilieze Parlamentul cum să modifice legile justiției”, a scris judecătorul Cristi Danileț, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

După cum se știe, organizației fantomatice UNJR i-a fost rezervat un loc împotant la masa dezbaterilor din cadrul Comisiei speciale pentru modificarea legilor Jusitției, condusă de pesedistul Florin Iordache. Practic, Dana Gîrbovan și puținii ei colegi din acest ONG sunt cei care depun, oficial, propunerile susținute de PSD-ALDE.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.