Meniu principal

Judecătorul Cristi Danileț, audiat de Comisia de anchetă privind arhiva SIPA

Judecătorul Cristi Danileț îi cere Danei Gîrbovan să-și dezvăluie propria impostură

Comisia parlamentară de anchetă privind arhiva SIPA, care a fost înfiinţată în septembrie 2017 de  Parlament şi care s-a reactivat la jumătatea lunii martie, după o lungă perioadă de pauză, se reuneşte din nou marţi, începând cu ora 09.30. Printre cei chemaţi la audieri se numără judecătorul Cristi Danileţ, fost membru în comisiile de inventariere, şi Valentin Ignuţă, preşedintele comisiei de inventariere, potrivit News.ro.

La şedinţă au fost chemaţi pentru audieri Andreea Iurea, fost membru în comisiile de inventariere, judecătorul Cristian Danileţ, fost consilier al ministrului Justiţiei şi fost membru în comisiile de inventariere, Cătălin Zlotea, subofiţer operativ ANP, Florin Teodor Andronache, angajat SRI şi Valentin Gigi Ignuţă, preşedintele comisiei de inventariere. 

Comisia parlamentară de anchetă privind arhiva SIPA, care a fost înfiinţată în septembrie anul trecut de Parlament, dar care nu a avut activitate o lungă perioadă, s-a reunit în 13 martie, când a fost audiat fostul director al Agenţiei Naţionale de Integritate Horia Georgescu.

În 20 martie, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a decis să pună la dispoziţia comisiei parlamentare de anchetă privind arhiva SIPA toate documentele şi înscrisurile aflate în arhiva CSAT în legătură cu Direcţia Generală de Protecţie şi Anticorupţie. 

Comisia de anchetă a arhivei SIPA a fost înfiinţată la finalul lunii septembrie 2017 de către Parlament pentru a clarifica aspectele legate de desfiinţarea Direcţiei Generale de Protecţie şi Anticorupţie.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.