Meniu principal

Geanina Terceanu, fosta judecătoare a lui Cristi Borcea, grav rănită într-un accident rutier

Geanina Terceanu, fosta judecătoare a lui Cristi Borcea, grav rănită într-un accident rutier

Fosta judecătoare Geanina Terceanu, condamnată în primă instanță la cinci ani şi şase luni de închisoare pentru că a luat mită 195.000 de euro de la Cristian Borcea, Victor şi Ioan Becali pentru a-i achita în dosarul Transferurilor, este internată în stare gravă la Spitalul Judeţean Bacău, după ce a fost implicată într-un accident rutier, informează News.ro. După cum se știe, Cristian Borcea ar fi avut, la un moment dat, o relație cu fosta judecătoare.

Maşina în care se afla Geanina Terceanu, Teodorovici după căsătorie, condusă de un bărbat în vârstă de 35 de ani, care mergea spre Suceava, a intrat într-un alt autoturism al cărei şofer a întors neregulamentar. Au fost răniţi fosta judecătoare, şoferul şi o femeie din cealaltă maşină, potrivit IPJ Bacău.

În data de 24 noiembrie 2016, Geanina Teodorovici a fost condamnată de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani şi şase luni de închisoare pentru că a luat mită 195.000 de euro, de la fraţii Ioan şi Victor Becali şi de la Cristian Borcea, când era judecătoare la Tribunalul Bucureşti, pentru a da o soluţie favorabilă în dosarul Transferurilor.

Ioan Becali a fost condamnat atunci la şapte ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali a primit o pedeapsă de cinci ani şi opt luni, iar Cristian Borcea fost condamnat la şapte ani şi zece luni. Avocatul George Antonie Iorgovan a primit o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare, iar avocatul Daniel Petre a fost condamnat tot la un an de închisoare, dar cu executare. Decizia nu este definitivă şi a fost contestată la instanţa supremă, unde se judecă din februarie.  

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.