Meniu principal

Jianu, la CNN, despre OUG 13: ”Dacă s-a întâmplat o dată, se poate întâmpla şi a doua oară”

Florin Jianu: În acest an, Codul Fiscal a trecut prin 261 de modificări

Fostul ministru al Mediului de Afaceri, Florin Jianu, a explicat motivele demisiei sale din Guvernul Grindeanu la CNN, spunând că vrea să rămână în istorie ca un om corect și că vrea să se afle de partea corectă a istoriei. De asemenea, fostul ministru a precizat că adoptarea unei legi fără ca membrii Guvernului să fie informaţi, în absenţa presei şi la miezul nopţii nu este corectă.

“Vreau să rămân în istorie ca un om corect, vreau să fiu de partea corectă a istoriei. (…) Ce pot spune este că adoptarea unei legi fără a informa în prealabil membrii Cabinetului, în absenţa presei şi aproape de miezul nopţii nu este un lucru corect”, a afirmat Florin Jianu.

Fostul ministru pentru Mediul de Facaeri a mai precizat că, într-o asemenea situaţie, nu te poţi aştepta la o îmbunătăţirea în viitor, pentru că, “dacă s-a întâmplat o dată, se poate întâmpla şi a doua oară”.

Jianu a spus că soluţia problemelor create de OUG privind codurile “se află în interiorul României”, apreciind că “nu va fi cazul” să solicite intervenţia partenerilor din UE dacă Guvernul de la Bucureşti nu revine asupra deciziei.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.