Meniu principal

Jason Momoa: Ultimul sezon din Game of Thrones va fi unul ”incredibil”

Jason Momoa: Ultimul sezon din Game of Thrones va fi unul ”incredibil”

Fosta vedetă a serialului “Game of Thrones”, Jason Momoa, a declarat că fanii au toate motivele să aștepte un sezon final “incredibil”, relatează agenția de știri UPI.

Actorul de 38 de ani, care a jucat rolul lui Khal Drogo în serialul de la HBO, a declarat într-un interviu pentru Entertainment Weekly că sezonul al 8-lea va fi “cel mai tare lucru difuzat vreodată la televizor”.

Momoa, al cărui personaj a fost ucis în sezonul 1, a vizitat recent platourile serialului din Belfast, Irlanda de Nord.

“Va da peste cap o mulțime de oameni. Și îmi pare rău de asta pentru că sunt un mare fan și nu aș fi vrut să știu ce se întâmplă. Am venit pur și simplu pentru a-i vedea pe producătorii David Benioff și D.B. Weiss și s-a întâmplat să văd oameni pe platou. Nu am mai fost pe platourile serialului de multă vreme. Vrei pur și simplu să-ți vezi prietenii și ajungi să faci titluri de prima pagină precum: ‘Se întoarce Drogo!’ Iar eu răspund: ‘E mort! Nu are cum să revină, nu ar merge”, a povestit actorul.

Momoa a postat pe rețelele sociale în noiembrie câteva fotografii cu vedeta din “Game of Thrones”, Emilia Clarke, care joacă rolul Daenerys Targaryen, mama dragonilor și văduva lui Khal Drogo.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.