Meniu principal

James Comey ar putea vinde drepturile pentru o adaptare cinematografică a unei cărţi de memorii

Foştul şef al FBI, James Comey, îl compară pe Trump cu un „cap al mafiei” în noua sa carte

James Comey, fost director al Biroului Federal de Investigaţii (FBI), care a fost concediat de preşedintele american Donald Trump în luna mai, ia în calcul vânzarea drepturilor pentru o adaptare hollywoodiană a unei cărţi de memorii, „A Higher Loyalty: Truth, Lies, and Leadership”, pe care o va publica pe 17 aprilie. El a primit mai multe oferte în acest sens, scrie hollywoodreporter.com.

Reprezentanţii lui Comey, Matt Latimer şi Keith Urbahn, fondatori ai companiei Javelin din Washington, s-au aflat în Los Angeles săptămâna trecută, potrivit unor surse ale The Hollywood Reporter.

Comey nu s-a gândit la producţia unui film sau a unui show de televiziune bazat pe cartea lui până când mai multe persoane de la Hollywood l-au apelat în acest sens. Comey ar fi nesigur dacă va vinde drepturile pentru o astfel de adaptare.

Latimer şi Urbahn s-au întâlnit cu agenţi, companii de producţie şi scenarişti pentru a le asculta unghiurile de abordare pentru acest proiect. Între propunerile acestuia s-au numărat atât adaptări pentru cinematografe, cât şi pentru televiziune.

Comenzile pentru această carte, înainte de lansare, sunt numeroase. Însă, numărul acestora a crescut mult în acest week-end, după ce Trump l-a atacat pe Comey într-o serie de mesaje publicate pe platforma de socializare Twitter.

Editura care va publica volumul de memorii semnat de Comey, Macmillan Publishers, descrie cartea drept „o incursiune fără precedent în culisele puterii, o lecţie remarcabilă în ceea ce stă la baza unui lider eficient”.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.