Meniu principal

Iordache s-a sucit: presa are voie să asiste la dezbaterea pe Ordonanța grațierii

Comisia ”Iordache”, ziua a cincea: Așa-zisa dezbatere continuă

După criticile apărute, sâmbătă, în presă, privind intezicerea presei de a asista la dezbaterea de luni, Ministerul Justiţiei a decis să lase mass-media să asiste la întrunirea publică privind Ordonanţele de graţiere şi de modificare a Codurilor penale. Fără camere de luat vederi, însă.

Pe lângă decizia ce vizează presa, având în vedere faptul că pe listă s-au înscris circa 200 de persoane, Ministerul Justiției ar putea organiza dezbaterea în mai multe serii. Capacitatea sălii în care va avea loc întrunirea este de 50 de locuri.

“Precizăm faptul ca persoanele care au solicitat în perioada 26 – 27 ianuarie a.c. să participe la dezbaterea publică organizată de Ministerul Justiţiei în data de 30 ianuarie 2017, începând cu ora 10.00, pe marginea proiectului de Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală, precum şi a proiectului de Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului privind graţierea unor pedepse, sunt aşteptate începând cu ora 09.30 la intrarea B, aflată pe str. Apolodor, nr. 17, sect. 5, Bucureşti”, a anunţat, sâmbătă, Ministerul Justiţiei.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.