Meniu principal

Preşedintele Iohannis, discurs în Parlament pe tema modificării Codurilor penale

Preşedintele Klaus Iohannis participă la Consiliul European dedicat Brexit-ului

Președintele României, Klaus Iohannis, se adresează Parlamentului, marţi, de la ora 12.00, pe tema recentei modificări, de către Guvern, a Codurilor penale, modificare urmată de abrogarea Ordonanței cu pricina, la presiunea sutelor de mii de protestatari din toată țara.

Încă de vinerea trecută, șeful statului a trimis o scrisoare preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului prin care le-a adus la cunoştinţă intenţia sa de a susține un discurs, marți, de la ora 12.00. Chiar dacă Guvernul a aborgat, între timp, OUG nr. 13/2017, preşedintele va aborda acelaşi subiect pe care l-a anunţat iniţial.

”Mâine, la ora 12:00, mă voi adresa Parlamentului României. Modificările legislaţiei penale iniţiate de Guvern, care au generat o puternică reacţie civică, trebuie aduse în atenţie şi de la tribuna Legislativului. Vă invit să mă urmăriţi!”, a scris preşedintele, luni, pe Facebook.

Ședinţa de plen reunit, care va începe la ora 10.00, pentru a dezbate bugetul va fi întreruptă pentru ca deputaţii şi senatorii să asculte mesajul prezidenţial. După discursul lui Klaus Iohannis, dezbaterile pe buget vor fi reluate.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.