Meniu principal

Interpreta hitului Lambada, găsită moartă carbonizată, în mașina sa

Cântăreața braziliană Loalwa Braz Vieira, interpreta hitului anilor ’90, Lambada, a fost găsită moartă carbonizată în mașina sa, la Saquerema (regiunea Rio de Janeiro).

”Da, pot confirma acest lucru”, a declarat pentru AFP, citată de AGERPRES, un polițist de la comisariatului local referitor la moartea artistei, fără a oferi detalii suplimentare imediat.

Potrivit presei locale, corpul cântăreței a fost găsit carbonizat în interiorul vehiculului său, nu departe de domiciliul acesteia, în noaptea de miercuri spre joi.

Prezența a doi bărbați înarmați a fost semnalată în apropiere de locuința cântăreței în timpul nopții, potrivit site-ului de știri G1, care citează ”informații preliminare” ale Poliției militare locale. Dar este încă prematur să se stabilească o legătură formală cu decesul, potrivit anchetatorilor citați de G1.

Brigada de pompieri locală a fost apelată telefonic prima dată în timpul nopții pentru a interveni în stingerea unui incendiu la domiciliul artistei. Apoi, la scurt timp, s-a primit al doilea apel ce raporta un incendiu la un vehicul în apropiere. În interiorul acestei mașini, care aparținea cântăreței, a fost găsit corpul acesteia. Urmează să fie efectuată o autopsie.

Împreună cu grupul franco-brazilian Kaoma, Loalwa Braz Vieira a cunoscut gloria în anul 1989 interpretând cântecul ”Chorando se foi” (A plecat în lacrimi), mai cunoscut sub numele de “La Lambada”. Cântecul, însoțit de un videoclip cu scene vesele și senzuale, a fost un succes la nivel mondial, fiind vândut în 15 milioane de exemplare în peste 100 de țări. De asemenea, albumul pe care figurează cântecul s-a vândut în aproape cinci milioane de exemplare.

(foto: Reppublica.it)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.