Meniu principal

Informații în timp real, prin noua versiune a Google Maps

Gigantul Google va lansa, luni, o nouă versiune a aplicaţiei Maps. Acesta grupează facilităţi existente şi până acum într-o secţiune nouă, ce are rolul de a oferi informaţii în timp real.

Informaţiile vor fi împărţite în trei secţiuni ce pot ajuta utilizatorul în luarea deciziilor privind deplasarea şi descoperirea punctelor locale de interes. Este vorba despre un nou meniu ce poate fi deschis printr-un gest cu degetul pe ecran de jos în sus. Informaţiile prezentate în acest meniu sunt legate de coordonatele geografice din acel moment ale utilizatorului, informează News.ro.

Prima secţiune oferă posibilitatea descoperirii diverselor business-uri locale. De la restaurante şi farmacii, la ATM-uri şi florării, tot ce înseamnă punct de interes pentru utilizator se va regăsi în acest meniu. Fiecare punct de interes este însoţit, ca şi până acum, de informaţii care cuprind imagini, adrese, program de lucru şi comentariile utilizatorilor. 

Celelalte două secţiuni includ informaţii în timp real cu privire la opţiunile de deplasare cu maşina personală ori cu transportul în comun. Luând în calcul inclusiv traficul de la acel moment, Google Maps va calcula timpul şi traseul necesar pentru deplasarea către un anumit loc favorit.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.