Meniu principal

Împușcături la Timișoara: un controversat om de afaceri sirian, rănit la mână

Un sirian de 40 de ani a fost rănit şi transportat la spital, miercuri seara, după ce a fost împuşcat în faţa unei săli de sport din Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX. Vărul omului de afaceri Zaher Iskandarani, asupra căruia s-a tras, declară că atacul asupra sa era pregătit de Revelion.

”Când am auzit prima pocnitură, nici nu mi-am dat seama ce se întâmplă. S-au mai tras două focuri de armă care au lovit în portiera maşinii. A vrut să tragă în cap când a tras în geamul din faţă, dar din cauza foliei şi a întunericului nu cred că a văzut bine. Am avut noroc. Erau una sau două persoane. Cel care a tras era pe jos. În apropiere este o alee întunecată. Am spus şi anchetatorilor că singurii pe care îi bănuiesc sunt Zaher Iskandarani şi fiul lui, Rami. Am cu aceştia procese”, a declarat, joi, Faadi Jamil, văr de gradul al doilea al omului de afaceri Zaher Iskandarani.

Rănit de unul dintre gloanţe la mână, bărbatul susţine că atacul a fost bine pregătit şi că, de fapt, asasinarea sa era pregătită încă din noaptea de Revelion.

Faadi Jamil locuieşte într-un imobil de pe bulevardul Republicii, într-un apartament în care, în anii ’90, un sirian a fost decapitat.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se văd doi bărbaţi, iar unul dintre ei pare să poarte o barbă falsă. Aceştia au avut o lanternă şi s-au uitat la cutiile poştale. Poliţia a intrat în posesia imaginilor şi se fac cercetări pentru identificarea suspecţilor.

(foto: Tion.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.