Meniu principal

Ion Iliescu critică protestele: Indivizi și forțe interesate să cultive discordia nu lasă guvernul să-și facă treaba

Ion Iliescu a ieșit din hibernare

Duminică seara, câteva sute de români au manifestat, din nou, împotriva legii grațierii, lucru care nu i-a căzut prea bine fostului șef al statului, Ion Iliescu. Acesta a declarat, pentru Mediafax, că nu știe cine e în spatele manifestației, forțele ”interesate să cultive discordia” împiedicând țara să se dezvolte.  

”Asta ne trebuie acum, în loc să strângem rândurile în jurul unui guvern care încearcă să aşeze lucrurile cu chizbuinţă? Nu înţeleg cine e în spatele acestei mişcări şi ce urmăresc în ultimă instanţă. Este regretabil. Din asta avem doar de pierdut cu toţii. În loc să strângem lucrurile şi să căutăm să sprijinim forţele care înceacă să construiască ceva în această ţară, iată sunt indivizi şi forţe interesate să cultive discordia. Nu înţeleg cine este interesat în aşa ceva”, a spus Ion Iliescu.

Protestatarii au mărșăluit din Piața Victoriei până la Palatul Parlamentului, unde au lipit pe zidul Casei Poporului fotografii cu ei înşişi, ca să le reamintească parlamentarilor pentru cine sunt în Parlament și cine i-a ales. De-a lungul traseului, au apărut mai multe dispute cu jandarmii, care nu i-au lăsat pe oameni să mergă pe bulevard, ci doar pe trotuar, informează News.ro.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.