Meniu principal

Hunor: Perioada de garanţie a unui Guven în România este de şase luni

Kelemen Hunor: Nu dorim să sărbătorim evenimentele de la 1918

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat că se pare că perioada de garanţie a unui Guven în România este de şase luni, motiv pentru care nu există niciun proiect după care se poate ghida ţara, iar despre opoziţie a spus că s-a “destrămat” şi nu poate propune comunităţii maghiare altceva decât să nu voteze propunerile Guvernului.

“Nu există niciun obiectiv elocvent şi niciun proiect după care s-ar putea ghida ţara”, a arătat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, referindu-se la situaţia politică actuală din România.

Kelemen Hunor a susţinut că opoziţia s-a destrămat şi că partidul cel mai mare din opoziţie, PNL, s-a transformat într-un partid ultra-naţionalist şi anti-maghiar, despre Partidul Mişcarea Populară (PMP) nu se pot spune multe lucruri noi, cât despre USR, însă, putem să intuim ideologia pe care o reprezintă. 

“Opoziţia de astăzi nu poate propune comunităţii maghiare altceva decât să nu voteze propunerile Guvernului. Astăzi, România se confruntă cu momente interesante, iar UDMR consideră acest lucru o provocare”, a mai spus preşedintele Uniunii, adăugând că, în 2017, Uniunea s-a bazat pe o iniţiativă la dialog, iar în 2018 încearcă să acţioneze în aceeaşi manieră.

(foto: Monitorulcj.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.