Meniu principal

Harghita: Două persoane au murit, alte şapte au fost rănite într-un accident grav

Două persoane au murit, iar alte şapte, între care un copil, au fost rănite, într-un accident rutier produs duminică dimineaţă pe DN 15, în judeţul Harghita, şi în care a fost implicat un microbuz cu 20 de pasageri, potrivit News.ro. 

Accidentul a avut loc pe DN 15, între localităţile Borsec şi Tulgheş, fiind implicat un microbuz în care se aflau 20 de pasageri şi care făcea o cursă din Republica Moldova.

Primele informaţii arată că şi-au pierdut viaţa două persoane – un bărbat şi o femeie. De asemenea, alţi şapte oameni au fost răniţi, între aceştia fiind şi un copil, a cărui stare nu este gravă, a declarat secretarul de stat Raed Arafat.

a fost declanşat Planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost trimise echipaje de Ambulanţă atât din judeţul Harghita, cât şi din Neamţ, la această oră având loc trierea victimelor pentru transferul la spital.

Conform secretarului de stat în Ministerul de Interne, primele informaţii arată că trei dintre răniţi s-ar afla într-o stare mai gravă.

Arafat a precizat că intervenţia salvatorilor la faţa locului este în desfăşurare, fiind dificilă din cauza ninsorii abundente. El a mai precizat că zona în care s-a produs accidentul se află la o distanţă mare de oraşele mari, urmând să se stabilească la ce spitale vor fi trimise victimele.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a precizat că la faţa locului au intervenit nouă echipaje medicale şi că, după o primă evaluare, 11 persoane au diverse traumatisme.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.