Meniu principal

Handbal feminin: CSM București și-a asigurat locul III în Liga Campionilor

Hnadbal feminin: CSM București și-a asigurat locul III în Liga Campionilor

CSM Bucureşti, încă deținătoarea titlului Ligii Campionilor la handbal feminin, a învins, duminică, formaţia Buducnost Podgorica, cu scorul de 26-20 (13-12), în finala mică a Turneului Final Four, disputat la Budapesta.

Marcatoarele echipei CSM București au fost Gullden (nouă goluri), Manea (trei), Martin (trei), Ayglon (două), Mehmedovici (două), Brădeanu (două), Niombla (două), Curea (un gol), Dache (un gol), Torstensson (un gol0, iar de la Buducnost s-a remarcat Bulatovici, cu cinci reuşite.

Pentru Cristina Neagu (trei goluri) a fost ultimul mecila Buducnost, din sezonul următor ea urmând să evolueze chiar la CSM Bucureşti, cu care a semnat un contract valabil pe doi ani. Neagu s-a despărţit în lacrimi de colegele ei de la Buducnost.

Ceremonia de premiere cu medaliile de bronz a fost efectuată imediat după meci, una dintre personalităţile care a oficiat fiind Narcisa Lecuşanu, oficial EHF.

În semifinalele Turneului Final Four, Buducnost a fost învinsă de Gyor, cu 26-20, iar CSM Bucureşti a pierdut cu HC Vardar, cu 33-38.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.