Meniu principal

Adoptarea de către Guvern a bugetului pentru 2017, amânată pentru marți

Ședința de Guvern de vineri a început cu o întârziere de peste trei ore, însă pe ordinea de zi nu s-a mai aflat și adoptarea bugetului pentru anul în curs. Potrivit premierului, Sorin Grindeanu, acest lucru se va întâmpla marți, după întrunirea Consiliului Suprem de Apărării a Țării (CSAT), în cadrul căruia bugetul va primi un aviz în ceea ce privește bugetele instituțiilor de securitate națională.

“Am informat conducerile celor două Camere ale Parlamentului că imediat după CSAT vom avea ședință de Guvern pentru aprobarea Legii bugetului”, a declarat premierul, la începutul ședinței de Guvern de vineri.

Proiectul de buget pentru instituțiile din domeniul securității naționale, transmis de Guvern, a fost primit vineri după-amiază la Secretariatul CSAT.

“În acest sens, președintele României, domnul Klaus Iohannis, a dispus convocarea cu celeritate a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru marți, 31 ianuarie, ora 12.30, în vederea analizării proiectului de buget”, arată Administrația Prezidențială, într-un comunicat.

 

Ți-a plăcut articolul?





Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.