Meniu principal

Guns N’ Roses marchează 30 de ani de la apariţia albumului de debut

Guns N’ Roses marchează 30 de ani de la apariţia albumului de debut

Guns N’ Roses marchează 30 de ani de la apariţia albumului de debut, ”Appetite for Destruction”, prin relansarea discului şi a mai multor materiale promoţionale pe care figurează toţi membrii formulei originale.

Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Steven Adler şi Izzy Stradlin apar pe coperta reeditată a albumului. Toboşarul Steven Adler a dezvăluit într-un interviu acordat în luna februarie planurile pe care le are legat de cea de-a 30-a aniversare.

”L-am întrebat pe Slash dacă va vorbi cu Axl despre asta. În iulie se împlinesc 30 de ani de la apariţia «Appetite». M-am gândit că am putea face 4, 5 concerte la Hollywood Bowl, unde să cântăm integral albumul. Am putea să adăugam «Civil War» sau «Patience». Să le înregistrăm.Dacă Axl este fericit după asta, am putea face mai mult. M-am gândit că ar fi chiar cool, dar asta este ideea mea. Dacă ar fi fost după mine, ar fi fost o cu totul altă poveste”, citează alternativenation.net.

Guns N’ Roses, ai cărei membri fondatori (Axl Rose, Slash, Duff McKagan) s-au reunit la începutul anului 2016 pentru prima dată după 23 de ani, a pornit în turneul ”Not In This Lifetime” – aluzie la o frază rostită de Axl Rose – susţinând numeroase concerte în America de Nord şi de Sud. În 2012, întrebat de un jurnalist dacă există o şansă reală pentru ca grupul să se reunească, solistul grupului a răspuns astfel: ”Not in this lifetime” (”Nu în această viaţă”).

Trupa americană va ajunge în Europa pe 27 mai, cu un show care va avea loc în Dublin (Irlanda), şi va cânta în Spania, Portugalia, Elveţia, Italia, Germania, Marea Britanie, Polonia, Belgia, Danemarca, Suedia, Finlanda, Cehia, Franţa, Austria şi Olanda. Secţiunea europeană a acestui turneu se va încheia cu un concert la Tel Aviv (Israel), pe 15 iulie. Din 27 iulie şi până pe 8 septembrie, grupul american va susţine 16 concerte în Statele Unite şi Canada.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.