Meniu principal

Grindeanu despre protestatarii care i-au cerut demisia: ”Și alte milioane bune au votat PSD”

Întâlnire între Sorin Grindeanu și cancelarul Austriei, Christian Kern, la Viena

Premierul României, Sorin Grindeanu, a reapărut în spațiul public joi, când a participat la ședința Comitetului Executiv Național al PSD. La conferința de presă care a urmat întrunirii cu liderii de la centru și din teritoriu ai partidului, Grindeanu a declarat că nu a luat în calcul demisia din funcție, așa cum au cerut protestatarii. A precizat, în schimb, că PSD a fost votat de milioane de oameni, și a adăugat că întâlnirea cu colegii săi de partid din Comitetul Executiv, care l-au propus în funcția de șef al Executivului, a a contat cel mai mult.

“Pentru mine a fost extrem de important să mă întâlnesc astăzi cu colegii mei, colegii din CEx, cei care m-au propus. A fost extrem de important pentru mine să văd ceea ce vor oamenii care m-au propus în această funcție. Și am mai spus lucrul acesta, am urmărit, urmăresc toate aceste manifestații. Sunt foarte mulți oameni de bună-credință, sunt alții, îmi pare rău, cum au fost grupurile violente de aseară, cu acțiuni cu care nu pot să fiu de acord”, a declarat Sorin Grindeanu, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD, întrebat dacă s-a gândit să-și dea demisia, așa cum au cerut manifestanții.

Întrebarea referitoare la demisie a fost repetată de jurnaliști, în contextul în care sute de mii de oameni din toată țara i-au cerut să părăsească funcția. Atunci, Sorin Grindeanu a răspuns: “Și alte milioane bune au votat PSD”.

(foto: AGERPRES)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.