Meniu principal

Sorin Grindeanu îi vrea pe udemeriști parteneri în programul de dezvoltare a infrastructurii

Grindeanu se spală pe mâini: Guvernul susține legea grațierii în forma propusă inițial

Premierul Sorin Grindeanu i-a invitat, sâmbătă, pe udemeriști să devină partenerii Guvernului în programul de dezvoltare a infrastructurii și să susțină în Parlament proiectul care vizează creșterea veniturilor în domeniul public, informează AGERPRES. Mesajul a fost adresat de social-democrat în timpul discursului susținut de acesta la Congresul UDMR, de la Zalău. 

“Pentru continuarea dezvoltării economice știm bine că avem nevoie de o nouă generație de antreprenori și specialiști, de aceea Guvernul susține tinerii fermieri și înființarea de business-uri de către tineri. Mă aștept să încurajați și tinerii de etnie maghiară să aplice în număr cât mai mare la aceste programe. Vă invit să continuăm dialogul și vă rog să ne prezentați propunerile dvs la toate nivelurile administrației publice. România se află într-o perioadă de dezvoltare care se va accelera și vă invit să fim parteneri în acest demers”, a subliniat Grindeanu.

Circa 800 de delegați și 200 de invitați, printre care reprezentanți ai partidelor politicem inclusiv liderul PSD, Liviu Dragnea, au fost prezenți la cel de-al XIII-lea congres al UDMR.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.