Meniu principal

Sorin Grindeanu apreciază creativitatea de la protestele împotriva sa

Premierul Sorin Grindeanu a susținut, miercuri, la prânz, un discurs în plenul Parlamentului, cu ocazia dezbaterii pe marginea moțiunii de cenzură depusă de PNL și USR. Acesta a spus, referindu-se la protestele împotriva sa, că a văzut „foarte multă creativitate” și că va aprecia „criticile care au în spate argumente”.

„Câteva seri al rând am stat și am urmărit protestele, fiind în sediul Guvernului. Cred că românii care au ieșit în stradă au tot dreptul să își strige nemulțumirea. Dați-mi voie să-mi exprim public aprecierea și modul impecabil în care jandarmii români și-au făcut datoria. Am văzut în aceste zile foarte multă creativitate, atât pe pancarte, atât în lozincile scandate cât și pe Facebook. Am avut ocazia să citesc foarte multe comentarii și mesaje, unele au fost de susținere altele, evident negative. Voi aprecia întotdeauna orice critică, dacă are în spate argumente, dar nu voi accepta ura revărsată asupra familiei și a copiilor. Oamenii politici au datoria să armonizeze opiniile venite din partea societății și să le aducă la un numitor comun. De aceea mă așteptam ca ieri discursul președintelui Iohannis să meargă în aceeași direcție. Avem părinți, soții și copii care au ajusn să-și arunce cuvinte grele. Am auzit pe cineva spunând că părinții sunt la protest la Cotroceni, iar copiii la Palatul Victoria. Nu pot accepta că există două Românii. Acest lucru nu este normal”, a spus Sorin Grindeanu.

Premierul a mai spus că a înțeles nemulțumirea protestatarilor și că a abrogat ordonanța 13. „Nu voi mai accepta nicio inițiativă de acest gen în Guvern”, a mai spus el.

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.