Meniu principal

Alina Gorghiu (PNL) vrea unificarea dreptei, alături de USR și ALDE

Interzicerea candidaturii la funcția de președinte al României în cazul condamnaților definitv, la vot

Fostul președinte interimar al PNL, Alina Gorghiu, a afirmat că este nevoie ca Partidului Național Liberal să aibă un lider care să aibă drept țintă unificarea dreptei până la alegerile europarlamentare, cu bătaie lungă spre alegerile prezidențiale din 2019.

Alina Gorghiu a subliniat, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Timișoaa, că nu discută acum nume de partide de dreapta și despre liderii lor, ci doar despre principii, dar a făcut totuși referire la USR și ALDE.

”Cred că este nevoie de un lider al PNL care să vizeze unificarea dreptei până în alegerile europarlamentare, au timp să genereze și să pună în practică acest proiect în vederea câștigării din nou a prezidențialelor”, a declarat Alina Gorghiu vineri, într-o conferință de presă, la Timișoara.

În opinia sa, cei care vor conduce partidul ar trebui să-și asume foarte clar proiectul politic de reunificarea a dreptei, proiect pe care ea îl va susține și fără de care ”nu ar trebui să-și dorească nimeni candidatura pentru conducerea PNL”.

(foto: Sibiu100.ro)

Ți-a plăcut articolul?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.